Mikrosirut.fi - sirutustarvikkeet suomesta - mikrosiru ja sirulukijat - mikrosirutarvikkeet



mikrosirut.fi

Tietosuojaseloste 18.1.2021


1. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Matti Rautiola / Animore consulting Oy / Mikrosirut.fi
Pyrröntie 179
86300 Oulainen
myynti@mikrosirut.fi
Y-Tunnus: 3177619-4

Voit olla yhteydessä meihin koska vain.

2. Rekisterin nimi

Mikrosirut.fi nettikaupan asiakasrekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriin kerätään tietoa Mikrosirut.fi-tuotteiden tarjoamiseksi. Tietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

-Tilaustietojen käsittely ja tilauksen toimittaminen
-Asiakastietojen ylläpitäminen
-Väärinkäytösten estäminen
-Asiakaspalvelun kehittäminen

Emme tee käyttäjiä koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

4. Henkilötietojen kerääminen

Rekisteriin tallennetaan vain asiakaskokemuksen ja palvelun tuottamisen kannalta tarpeelliset tiedot. Näitä tietoja ovat seuraavat:

Käyttäjän itse antamat tiedot tilauksen yhteydessä:
- Nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite, yritys, y-tunnus
- Palvelun käytön aikana havainnoidut tiedot
- Ostohistoria, kuten tuotteiden määrä ja hinta

Markkinointiin liittyvä asiakastieto on aina anonymisoitu, kun se on mahdollista. Muissa tapauksissa, kuten tietojen sisältäessä henkilön IP -osoitteen, käsittelemme tunnistetietoja henkilökohtaisina.

5. Tietojen suojaaminen ja säilyttäminen

Kaikki henkilötiedot käsitellään huolellisesti asianmukaisin menettelyin ja pääsyä tietoihin valvotaan tiukasti. Tiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja laittomalta tai vahingossa tehdyltä muuttamiselta, hävittämiseltä, luovuttamiselta, siirtämiseltä ja muulta laittomalta käsittelyltä.

Tietoja säilytetään vain niin kauan, kuin tässä selosteessa merkittyjen toimien kannalta on välttämätöntä. Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida asiakasrekisteristä.

Verkkokauppa-alusta on ylläpidetty Suomessa ja sen tietoturvakäytännöt ovat ensiluokkaisia.

Olemme huomioineet henkilötietojen käsittelyssä sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Sinulla on seuraavat oikeudet:
– Oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
– Oikeus tietojen oikaisemiseen
– Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
– Oikeus vastustaa käsittelyä
– Oikeus peruuttaa suostumus
– Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huom! Sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” ainoastaan siinä tapauksessa että meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

6. Tietojen käyttäjät ja luovuttaminen

Henkilötietoja käsittelevät vain sellaiset Mikrosirut-nettikaupan työntekijät, joiden työtehtävien kannalta on välttämätöntä saada pääsy kyseisiin tietoihin.

Omien työntekijöiden lisäksi käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, joille siirretään tietoa vain tarvittaessa.

7. Kolmannet osapuolet

Välitämme tietoja kolmansille osapuolille vain jos se on edellä mainittujen toimien toteuttamisen kannalta välttämätöntä. Kaikki kolmannet osapuolet ovat yleisesti käytettyjä ja luotettavia tahoja, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan Euroopan tietosuoja-asetusta ja voimassa olevia lakeja. Luovutamme tietoa seuraavan tyyppisille kolmansille osapuolille:

- Posti Group Oyj (vain pakettikortit, emme talleta asiakastietoja)
- Maksunvälittäjälle maksukortilla maksaessa
- Luotonmyöntäjälle, jos asiakas on valinnut maksutavaksi laskun tai osamaksun

8. Evästeiden käyttö

Sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaan evästeitä käyttävän verkkosivun on ilmoitettava evästeiden käytöstä ja niiden käyttötarkoituksesta.

Mikrosirut-nettikaupassa käytetään evästeitä (cookies) mahdollistamaan käyttäjän toimintoja, kuten ostoskorin ja kirjautumisen säilyminen selaimen muistissa. Evästeiden avulla parannetaan sivuston käyttökokemusta sekä nopeutetaan sivujen lataamista. Evästeet ovat pieniä tietopätkiä sivuston lähdekoodissa. Evästeillä on tietty elinaika, jonka aikana selain voi esimerkiksi tunnistaa, että olet jo vieraillut jollain sivulla, jolloin et näe turhaan samaa sisältöä kuin uusi kävijä. Evästeet eivät sisällä käyttäjän käyttäjä- tai henkilötietoja, eivätkä ne mahdollista pääsyä kyseisiin tietoihin. Evästeitä ei käytetä käyttäjän palvelun ulkopuolisen tietokoneen käyttöä tai verkkokäyttäytymistä koskevan tiedon keräämiseen. Käyttäjä voi koska tahansa kieltää evästeiden käytön muuttamalla käytetyn selaimen asetuksia.

9. Tietosuojaselosteen muuttaminen

Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa tätä tietosuojaselostetta lainsäädännön ja viranomaisten vaatimusten mukaiseksi. Tämä tietosuojaseloste korvaa aikaisemman (18.6.2020) tietosuoja-/rekisteriselosteen.

 

Copyrights AniMore