Mikrosirut.fi - sirutustarvikkeet suomesta - mikrosiru ja sirulukijat - mikrosirutarvikkeetmikrosirut.fi

Tilaus- ja toimitusehdot
Käsittelemme tilauksen 1-3 päivän aikana. Tuotteet toimitetaan noin viikon sisällä tilauksestasi. Toimitamme tuotteita vain Suomeen.

Palautusoikeus ja kaupan peruuttaminen
Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Käytetyistä tuotteista emme anna hyvitystä. Palautetuista tuotteista, joita ei voi enää myydä uuden veroisena, palautamme enintään 80% kauppahinnasta. Palautettavan tuotteen toimitustavasta on sovittava etukäteen.

Huom! Mikrosiruille annamme aina vähintään kolmen vuoden käytettävyystakuun (jos pakettia ei ole avattu). Koska sirut tulevat suoraan valmistajalta käyttöikää on lähes poikkeuksetta viisi vuotta.

Reklamaatiot

Mahdollisten virheiden ja reklamaatioiden sattuessa otathan yhteyttä sähköpostitse: matti (at) animore.fi

Vahingoittunut lähetys
Mikäli lähetys on viallinen ilmoitathan siitä välittömästi meille edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Virheellinen tieto nettikauppassa
Pidätämme oikeuden pidättäytyä toimituksesta, mikäli kyseessä on virheellisesti syötetty hintatieto, tai jokin muu virheellinen tieto.

Ylivoimainen este (Force Majeure)
Emme vastaa ongelmasta jonka aiheuttaa Force Majeure-tyyppinen hämmentävä äkkihätätilanne tai varkaustapaus.

Toimituskulut
Toimituskulut muodostuvat tilattavien tuotteiden määrän mukaan. Tuotepaketteihin lisätään toimituskulut. Yli 500 euron tilaukset ilman toimituskuluja!

Toimituskulut on mainittu aina tuotekuvauksen yhteydessä. Esimerkkejä:

Mikrosirujen toimituskulut: 4 eur tai 6 EUR / lähetys, määrästä riippuen.

Sirulukulaitteen toimituskulut: 6 EUR / lähetys.

Palautuneista (noutamattomista) paketeista veloitamme 10 EUR uudelleenkäsittelykulut. Näin toimimme siksi koska; Posti on lyhentänyt pakettilähetysten säilytysaikaa ja paketteja palautuu noutamattomina totuttua enemmän.

Maksu pankkipainikkeilla (Checkout)

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Collector Bank AB

Collector Bank AB, Y-tunnus 556597-0513, tarjoaa mahdollisuuden ostaa laskulla / osamaksulla sekä vähintään 20-vuotiaille yksityishenkilöille että yrityksille Suomessa.

- Lasku on nopea ja turvallinen maksutapa.
- Saat lisää maksuaikaa.
- Maksat vasta kun olet saanut tuotteesi.
- Palvelun käyttö edellyttää Tupas tunnistautumista.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita jopa 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk.

 

Copyrights AniMore